Ny i koret

 
koret
Vi optager nye medlemmer i koret hvert år i januar og i august.
Derved kommer du med ind i koret på et tidspunkt, hvor vi typisk er ved at starte med nyt materiale, så det er nemmere for dig at hænge på.

Koret er fyldt ud på damestemmer i øjeblikket, og hvis du som dame vil starte op, må du regne med at skulle stå på venteliste. Ventelisten bliver hvert halve år gennemgået, så vi sikrer, at de der står på venteliste fortsat er interesserede i at komme med. Der er i øjeblikket flere damer på ventelisten.

På herre stemmerne mangler vi nye medlemmer, så der er i øjeblikket mulighed for at komme direkte ind i koret.

Uanset om du er dame eller herre, har du mulighed for at synge med en gang eller to for at få en fornemmelse af, om koret er noget for dig.

Hvis du vil med i koret, vil du en af de første gange få en seance med korlederen, der vil høre dig synge for at være sikker på, at du lander i den rigtige stemmegruppe.

Som ny i koret sørger vi for at du bliver introduceret på en god måde og får adgang til de forskellige ressourcer, som vi trækker på bl.a. her på hjemmesiden og på Facebook.

Hvis du kunne tænke dig at prøve om koret er noget for dig, så send en melding til os ved at bruge kontaktformularen, som du finder her.

Så hører du normalt fra os i løbet af et par dage.

rentlogo
Rytmekoret | CVR: 32132456  | Tlf.: +4523296105